etr-2000-huren?-huur-deze-doorvoerband-nu-online!
ARS

ETR-2000 huren? Huur deze doorvoerband nu online!

Capaciteit ton / uur 50
Bandbreedte (mm) 400
Bandlengte (mm) 2000
Aansluitspanning 230V

€ 185,- p.w.

Bekijk product
etr-3000-huren?-huur-deze-doorvoerband-nu-online!
ARS

ETR-3000 huren? Huur deze doorvoerband nu online!

Capaciteit ton / uur 50
Bandbreedte (mm) 400
Bandlengte (mm) 3000
Aansluitspanning 230V

€ 225,- p.w.

Bekijk product
etr-4500-huren?-huur-deze-doorvoerband-nu-online!
ARS

ETR-4500 huren? Huur deze doorvoerband nu online!

Capaciteit ton / uur 50
Bandbreedte (mm) 400
Bandlengte (mm) 4500
Aansluitspanning 230V

€ 265,- p.w.

Bekijk product
etr-6000-huren?-huur-deze-doorvoerband-nu-online!
ARS

ETR-6000 huren? Huur deze doorvoerband nu online!

Capaciteit ton / uur 50
Bandbreedte (mm) 400
Bandlengte (mm) 6000
Aansluitspanning 230V

€ 365,- p.w.

Bekijk product

Wilt u mini transportbanden huren? Dan zit u goed bij ARS Rental. Bekijk ons brede productassortiment en selecteer op de gewenste categorie. Met één klik op de knop kunt u alle benodigde informatie, foto’s en afmetingen bekijken. Voor zowel de industrie- als landbouwsector hebben we diverse machines. Zo hebben we voor ieder wat wils en kunt u binnen zeer korte tijd aan de slag. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, bekijk het aanbod of neem contact met ons op. Onze specialisten denken graag met u mee, zodat u met een 100% passende oplossing aan uw klus begint.

Mini transportbanden
Voor zowel de agrarische als de industriële sector heeft ARS Rental diverse producten in het assortiment. Mini transportbanden bieden we in diverse lengtes en met verschillende bandbreedtes. U kunt de machines voor een flexibele termijn huren. Onze transportbanden zijn gemakkelijk te bedienen en hebben een hoge capaciteit. Wilt u meer informatie over onze transportbanden? Neem dan contact met ons op met een van onze specialisten. Ze geven u graag vrijblijvend advies voor uw toepassing.

Flexibel plaatsbaar en eenvoudig in het gebruik

Mini transportbanden van ARS Rental zijn uiterst compact units en kunnen eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld om lange afstanden te overbruggen. Onze mini transportbanden zijn makkelijk te transporteren en licht in gewicht wat transport naar uw locatie vereenvoudigd.

Onze mini transportbanden zijn robuust, eenvoudig in gebruik en inzetbaar voor de meest uiteenlopende toepassingen zoals het transporteren van grond, zand, grind, puin(granulaat) en tal van andere producten. De installaties zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen met capaciteiten variërend van 10 tot 50 ton per uur.

Vertrouw op meer dan 15 jaar ervaring

Het is van groot belang dat een mini transportband van hoge kwaliteit is. Er worden namelijk de meest uiteenlopende producten mee getransporteerd zoals, grond, zand, grind en puin(granulaat). U kunt er bij ARS Rental voor de volle 100% op vertrouwen dat onze machines van hoge kwaliteit zijn en u snel aan de slag kunt. Bij ARS Rental kunt u namelijk terecht voor een totaaloplossing die snel gerealiseerd kan worden. We vinden het belangrijk dat u 24/7 goede, persoonlijke service krijgt en terug kunt vallen op degelijke kwaliteit. Bovendien kunt u vertrouwen op meer dan 15 jaar kennis en ervaring.

Specialist in verhuur van machines

ARS Rental is specialist in de verhuur van diverse machines met een toepassing voor bijvoorbeeld in de industrie en overslag in havens, maar ook in de landbouwsector. We staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. De snelheid en service van handelen, hoge kwaliteit en ontzorging staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt terugvallen op onze meedenkendheid en servicegerichte totaaloplossingen. Lees meer over ARS Rental.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een mini transportband of bijvoorbeeld een van onze grotere doorvoerbanden? We helpen u graag verder bij het vinden van een 100% passende oplossing.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.