Als u kiest voor ARS Rental kunt u vertrouwen op meer dan 15 jaar kennis en ervaring. We werpen graag een technisch oog op uw uitdaging, zodat u verzekerd bent van een totaaloplossing die snel gerealiseerd kan worden.

ARS Rental is uw partner voor flexibele huur & verkoop van mobiele transportsystemen. Bij ons vindt u een breed assortiment aan mobiele machines, zoals duobanden, hallenvullers en scheepsbeladers, opvoerbanden, kistenvullers, (doseer)hoppers en stortbakken van gerenommeerde merken zoals Breston, Miedema. De diverse machines verschillen in grootte, lengte en capaciteit en kunnen ingezet worden voor op- en overslag van bijvoorbeeld minerale grondstoffen, meststoffen, agribulk en zouten.

Onze machines zijn breed inzetbaar, bijvoorbeeld in de industrie en overslag in havens, maar ook in de landbouwsector. ARS-Rental staat voor een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. We staan bovendien 24 uur per dag en 7 dagen voor u klaar. Hoge kwaliteit en ontzorging staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt terugvallen op onze meedenkendheid en servicegerichte totaaloplossingen. Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze partners

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en ontvang updates rondom ARS-Rental!