Een vultrechter, ook wel bekend als een hopper, speelt een cruciale rol in diverse industrieën waar bulkmaterialen efficiënt moeten worden verwerkt en getransporteerd. Of je nu actief bent in de landbouw, bouw, recycling, of industriële sector, het huren van een vultrechter bij ARS-Rental biedt een flexibele oplossing voor je logistieke uitdagingen. Een vultrechter huren voor een tijdelijke klus? ARS Rental heeft een uitgebreid assortiment aan nieuwe en gebruikte machines in de verhuur. Deze mobiele machines zijn direct inzetbaar voor werkzaamheden in de industrie, haven of landbouw.

Een vultrechter is er in verschillende formaten en soorten. Zo bestaan er onder ander vultrechters met transportband, vultrechters met uittrekband en een vultrechter speciaal voor het vullen van bigbags. Neem contact op met onze specialisten om te ontdekken welk type vultrechter het meest geschikt is voor uw klus.

Alleen de beste machines

Welk type vultrechter u ook huurt bij ARS Rental, bij ons huurt u alleen de beste machines. In ons assortiment vindt u mobiele machines van merken als Breston, Miedema en Amac. Het aanbod is breed: stortbakken, hoppers, kistenvullers, opvoerbanden, duobanden en hallenvullers wij leveren het allemaal. ARS Rental biedt meer dan de ‘standaard’ machines voor toepassing in onder andere industrie, landbouw en havens. De diverse machines verschillen in grootte, lengte en capaciteit en kunnen ingezet worden voor op- en overslag van bijvoorbeeld minerale grondstoffen, meststoffen, agribulk en zouten

Voor elke klus een vultrechter beschikbaar

Wat de werkzaamheden ook zijn, voor elke klus hebben wij een geschikte vultrechter beschikbaar. Welke bovenmaat en formaat vultrechter past bij uw klus hangt af van de aanvoermethode die gebruikt wordt. Ook de hoeveelheid waarmee de trechter telkens gevuld wordt is bepalend voor de keuze uit de beschikbare machines.

Elk type vultrechter is uitgerust met hydraulische schuifbediening en is in hoogte verstelbaar. Daardoor zijn de vultrechters geschikt voor gebruik in combinatie met andere mobiele machines uit ons assortiment. Combineer de vultrechter met een hallenvuller, duoband of transportband om een eventuele afstand tussen de plaats waar gelost wordt en de opslagplaats te overbruggen. Neem contact op voor meer informatie of hulp van onze specialisten.

Huren zonder zorgen

Onze mobiele machines zijn robuust en hebben een lange levensduur. We hebben diverse nieuwe en gebruikte mobiele machines die direct leverbaar zijn, zodat u snel aan de slag kunt. Als u huurt bij ARS Rental hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud of reparaties. ARS Rental huurt u inclusief montage, onderhoud en reparaties zodat u snel én zonder gedoe aan de slag kunt. En dit alles onder zeer gunstige huurvoorwaarden. Zo zijn de huurtermijnen flexibel en kunnen wij oplossingen op maat bieden.

Totaaloplossing

Bent u op zoek naar een totaaloplossing? ARS Rental denkt graag met u mee! U kunt hierbij vertrouwen op onze meedenkendheid, ervaring en specialisme. Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 0187-202060 of mail naar info@ARS-rental.nl.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en ontvang updates rondom ARS-Rental!