Bulkproducten uit de industriële of agrarische sector kunnen eenvoudig ontvangen worden in een stortbak, waarin deze gereinigd worden en vervolgens gedoseerd worden doorgevoerd richting het verdere transportsysteem. ARS-Rental heeft diverse stortbakken beschikbaar voor verhuur. Zo is er altijd één die bij uw situatie past. Meer weten? Bekijk het assortiment stortbakken dat u direct kunt huren of neem vrijblijvend contact met ons op.

Alleen de beste kwaliteit bij ARS-Rental

U kunt erop rekenen dat de machines van ARS-Rental uitstekend onderhouden zijn en uitermate betrouwbaar. Een simpele bediening staat garant voor een snelle start, zodat u hier weinig omkijken naar heeft. Ons ruime aanbod bestaat uit diverse merken. Staat het merk van uw voorkeur niet op de website? We bekijken graag de mogelijkheden voor u. Onze experts hebben meer dan 15 jaar kennis en ervaring in het vak en kennen de machines door en door. Zij denken dan ook graag met u mee, om er zo samen met u voor te zorgen dat wij u een totaaloplossing kunnen bieden die volledig aansluit bij uw wensen.
Deze totaaloplossing kunnen wij door het brede assortiment machines in onze portefeuille, snel voor u realiseren.

Hoe gebruikt u een stortbak?

Als begin van het transportsysteem is een stortbak of hopper een onmisbare schakel in het proces. De mobiele stortbak fungeert als ontvanger van bulkgoederen. Nadat de stortbak is gevuld, zorgt deze voor dosering van de goederen en doorvoer naar de volgende schakel in het transport. 

Stortbakken zijn multifunctioneel, u kunt ze gebruiken voor veel verschillende soorten producten. Zo ziet u deze machines terug in de industriele sector, waar bijvoorbeeld grondstoffen, grind, biomassa en houtsnippers worden getransporteerd. Maar ook in de agrarische sector zijn stortbakken onmisbaar. Tijdens de oogst van bijvoorbeeld suikerbieten, uien of andere gewassen worden hier de ladingen op gestort.

Voor elk gebruik kunnen de hoppers worden aangepast, zodat ze precies aansluiten bij het product dat op dat moment in het transportsysteem gaat. 

Stortbakken verhuur ARS Rental

Advies van onze experts

Al vanaf € 1.450,- per week huurt u bijvoorbeeld de Breston NB5-250 DVB. Stortbakken van dit type hebben een capaciteit van 80 tot 100 ton per uur. 

Huurt u liever een stortbak van een ander merk, andere grootte of capaciteit? Wij regelen dat graag voor u. Wilt u meerdere machines huren om het transportsysteem volledig uit te voeren? Zoals bijvoorbeeld doorvoerbanden, hallenvullers of kistenvullers? Ook daarvoor bent u bij ARS-Rental aan het juiste adres. Ons aanbod van machines is breed en daardoor kunnen wij er voor zorgen dat u de beste oplossing krijgt. Onze adviseurs denken graag met u mee.

Vraag nu een offerte aan

Wilt u een of meerdere van onze stortbakken huren? Of het transportsysteem in zijn geheel met onze mobiele machines? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies of vraag meteen een offerte aan voor de benodigde machines. 

Onze experts helpen u graag om de perfecte oplossing voor u te vinden.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en ontvang updates rondom ARS-Rental!