Wilt u een stortbak huren? Bij ARS-Rental bent u aan het juiste adres. Bekijk direct ons brede assortiment, check de actuele prijzen en huurvoorwaarden of vraag direct een offerte aan voor de benodigde machine. U kunt uiteraard ook vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing, zodat u snel aan de slag kunt met de juiste mobiele machine. Meer weten? Lees verder.

Stortbak huren

Een stortbak huren is altijd een goed idee als u werkzaam bent in de industriële of landbouwsector. We bieden diverse machines aan en hebben zo voor ieder wat wils. Bovendien denken onze specialisten graag met u mee, zodat u met een 100% passende oplossing aan uw klus begint.

Kies de juiste machine

Bij ARS-Rental kunt u diverse mobiele stortbakken huren variërend in grootte, lengte en capaciteit. Daarnaast kunt u selecteren op merk, zoals Miedema of Breston. Zo hebben we de Breston NB5-250 DVB die u al kunt huren voor € 1.450,- per week. Deze stortbak heeft een capaciteit van 80 ton per uur en een bodembreedte van 2.500 millimeter. Interessant bij deze machine is om dan ook gelijk een hallenvuller te huren, zoals de Breston ZT18-80XW. Deze hallenvuller heeft een draadloze afstandsbediening en een capaciteit van 150 ton per uur. Geïnteresseerd? Bekijk dan direct al onze machines en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Start van het bandtransport

Een mobiele stortbak – ook wel feeder of hopper genoemd – vormt de start van het hele bandtransport. Als u kiest voor een stortbak huren, wordt dit doorgaans gebruikt als ontvangst/buffer voor het aankomende product. Vanuit de stortbak wordt het product gedoseerd en doorgevoerd op volgende transportsystemen die het product verladen.

Een stortbak is zeer breed in gebruik. U kunt de machine bijvoorbeeld voor tijdens de oogst van aardappelen, uien, wortelen en meer agribulk, maar ook voor minerale grondstoffen, biomassa, zouten en meer gebruiken.

Welke producten kan een stortbak ontvangen?

Een mobiele stortbak wordt vaak gebruikt voor producten zoals grond, grind, zand, graan, kunstmest, houtsnippers en biomassa. Het is daarom belangrijk dat een stortbak van hoge kwaliteit is. Daar kunt u bij ARS-Rental volledig op vertrouwen. U kunt namelijk terecht voor een totaaloplossing die snel gerealiseerd kan worden. We vinden het belangrijk dat u 24/7 goede, persoonlijke service krijgt en terug kunt vallen op degelijke kwaliteit. Bovendien kunt u vertrouwen op meer dan 15 jaar kennis en ervaring.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u interesse in een stortbak huren? Of een van onze andere mobiele machines? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor de benodigde machine(s). We helpen u graag bij het vinden van een 100% passende oplossing.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en ontvang updates rondom ARS-Rental!