nb5-250-dvb-huren?-huur-deze-stortbak-nu-online!
Breston

NB5-250 DVB huren? Huur deze stortbak nu online!

Capaciteit ton / uur 80
Bodembreedte (mm) 2500

€ 1.450,- p.w.

Bekijk product
nb5-280-dvb-huren?-huur-deze-stortbak-nu-online!
Breston

NB5-280 DVB huren? Huur deze stortbak nu online!

Capaciteit ton / uur 100
Bodembreedte (mm) 2800

€ 1.450,- p.w.

Bekijk product

Wilt u mobiele stortbakken huren? Dan bent u bij ARS Rental aan het juiste adres. Bekijk ons brede assortiment en selecteer op de gewenste categorie. Met één klik op de knop kunt u alle benodigde informatie, foto’s en afmetingen bekijken. Voor zowel de industrie- als landbouwsector hebben we diverse machines. Zo hebben we voor ieder wat wils en kunt u binnen zeer korte tijd aan de slag. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, bekijk het aanbod of neem contact met ons op. Onze specialisten denken graag met u mee, zodat u met een 100% passende oplossing aan uw klus begint.

Mobiele stortbakken huren bij ARS Rental

Voor het huren van stortbakken bent u bij ARS Rental aan het juiste adres. U heeft  de keuze uit diverse machines uit een breed assortiment. Of u nu een hopper voor een toepassing in de industrie- of landbouwsector nodig heeft: we hebben voor ieder wat wils. Onze specialisten denken graag met u mee, zodat u direct met uw werkzaamheden kunt starten op het gewenste moment.

Kies de gewenste stortbak

Bij ARS Rental hebben we mobiele stortbakken in verschillende afmetingen variërend in grootte, lengte en capaciteit. U kunt bovendien een hopper kiezen van uw favoriete merk zoals Miedema en Breston. Bekijk ons assortiment en achterhaal met één klik op de knop alle benodigde informatie, foto’s en meer.

Staat de gewenste stortbak er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing. We staan 24/7 voor u klaar, zodat u zo snel mogelijk aan de slag kunt.

Inzet tijdens onder andere de oogst

Onze mobiele stortbakken – ook wel hopper of feeder genoemd in de industriesector – vormen de start van het hele bandtransport. Bij ARS Rental kunt u terecht voor iedere stortbak die u nodig hebt.

Een stortbak wordt doorgaans gebruikt als ontvangst/buffer voor het aankomende product. Vanuit de stortbak wordt het gedoseerd en doorgevoerd op de verdere transportsystemen welke het product verladen. Een stortbak is breed inzetbaar, bijvoorbeeld voor tijdens de oogst van aardappelen, uien, wortelen en meer agribulk, maar ook voor minerale grondstoffen, biomassa, zouten en meer. Wilt u graag persoonlijk advies van een van onze specialisten of vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem direct contact op. We helpen u graag.

Altijd hoge kwaliteit en 24/7 persoonlijke service

Mobiele hoppers en stortbakken worden gebruikt voor producten als grond, grind, zand, graan, kunstmest, houtsnippers en biomassa. Daarom is het van groot belang dat de stortbak van hoge kwaliteit is. Daar kunt u bij ARS Rental voor de volle 100% op vertrouwen. Bij ARS Rental kunt u namelijk terecht voor een totaaloplossing die snel gerealiseerd kan worden. We vinden het belangrijk dat u 24/7 goede, persoonlijke service krijgt en terug kunt vallen op degelijke kwaliteit. Bovendien kunt u vertrouwen op meer dan 15 jaar kennis en ervaring.

Over ARS Rental

ARS Rental is specialist in de verhuur van diverse machines met een toepassing voor bijvoorbeeld in de industrie en overslag in havens, maar ook in de landbouwsector. We staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. De snelheid en service van handelen, hoge kwaliteit en ontzorging staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt terugvallen op onze meedenkendheid en servicegerichte totaaloplossingen. Lees meer over ARS Rental.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een mobiele stortbak of bijvoorbeeld een van onze hallenvullers? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder bij het vinden van een 100% passende oplossing.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.