dvb6-80-huren?-huur-deze-doorvoerband-nu-online!
Breston

DVB6-80 huren? Huur deze doorvoerband nu online!

Capaciteit ton / uur 125
Bandbreedte (mm) 800
Bandlengte (mm) 6000
Afstorthoogte Variabel

€ 625,- p.w.

Bekijk product
dvb8-100-huren?-huur-deze-doorvoerband-nu-online!
Breston

DVB8-100 huren? Huur deze doorvoerband nu online!

Capaciteit ton / uur 200
Bandbreedte (mm) 1000
Bandlengte (mm) 8000
Afstorthoogte Variabel

€ 675,- p.w.

Bekijk product
dvb12-110-huren?-huur-deze-doorvoerband-nu-online!
Breston

DVB12-110 huren? Huur deze doorvoerband nu online!

Capaciteit ton / uur 750
Bandbreedte (mm) 1100
Bandlengte (mm) 12000
Afstorthoogte (mm) 1200

€ 750,- p.w.

Bekijk product
dvb15-110-huren?-huur-deze-doorvoerband-nu-online!
Breston

DVB15-110 huren? Huur deze doorvoerband nu online!

Capaciteit ton / uur 750
Bandbreedte (mm) 1100
Bandlengte (mm) 15000
Afstorthoogte (mm) 1200

€ 800,- p.w.

Bekijk product
dvb18-110-huren?-huur-deze-doorvoerband-nu-online!
Breston

DVB18-110 huren? Huur deze doorvoerband nu online!

Capaciteit ton / uur 750
Bandbreedte (mm) 1100
Bandlengte (mm) 18000
Afstorthoogte (mm) 1200

€ 875,- p.w.

Bekijk product

Wilt u mobiele doorvoerbanden huren? Dan zit u goed bij ARS Rental. Bekijk ons brede productassortiment en selecteer op de gewenste categorie. Met één klik op de knop kunt u alle benodigde informatie, foto’s en afmetingen bekijken. Voor zowel de industrie- als landbouwsector hebben we diverse machines. Zo hebben we voor ieder wat wils en kunt u binnen zeer korte tijd aan de slag. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, bekijk het aanbod of neem contact met ons op. Onze specialisten denken graag met u mee, zodat u met een 100% passende oplossing aan uw klus begint.

Mobiele doorvoerbanden

Voor zowel de agrarische als de industriële sector heeft ARS Rental diverse producten in het assortiment. Mobiele doorvoerbanden bieden we in diverse lengtes en met verschillende bandbreedtes. U kunt de machines voor een flexibele termijn huren. Onze doorvoerbanden zijn modulair, gemakkelijk te bedienen en geschikt tot hoge capaciteit. Wilt u meer informatie over onze banden? Neem dan contact met ons op met een van onze specialisten. Ze geven u graag vrijblijvend advies voor uw toepassing.

Flexibel plaatsbaar en eenvoudig in het gebruik

Doorvoerbanden van ARS Rental zijn compacte units en kunnen eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld om lange afstanden te overbruggen. Onze standaard doorvoerbanden kunnen worden gestapeld om eenvoudig te transporteren naar uw locatie. Doorvoerbanden zijn robuust en eenvoudig in het gebruik. Bandbreedte, vermogen en bandsnelheid bepalen mede de capaciteit van de mobiele doorvoerbanden.

Doorvoerbanden zijn eenvoudig op te stellen en in een mum van tijd inzetbaar voor de meest uiteenlopende doeleinden. Doorvoerbanden zijn beschikbaar in bandbreedtes van 800 tot 1.200 mm, met een capaciteit van 125 tot 800 ton per uur.

Vertrouw op meer dan 15 jaar ervaring

Het is van groot belang dat een doorvoerband van hoge kwaliteit is. Er worden namelijk waardevolle producten zoals droog stukgoed, droog bulk, droge bulkgoederen, veevoeding, kunstmest, meststoffen, urea, mineralen, minerale grondstoffen, zouten, agribulk, houtpellets en biomassa mee getransporteerd. U kunt er bij ARS Rental voor de volle 100% op vertrouwen dat onze machines van hoge kwaliteit zijn en u snel aan de slag kunt. Bij ARS Rental kunt u namelijk terecht voor een totaaloplossing die snel gerealiseerd kan worden. We vinden het belangrijk dat u 24/7 goede, persoonlijke service krijgt en terug kunt vallen op degelijke kwaliteit. Bovendien kunt u vertrouwen op meer dan 15 jaar kennis en ervaring.

Specialist in verhuur van machines

ARS Rental is specialist in de verhuur van diverse machines met een toepassing voor bijvoorbeeld in de industrie en overslag in havens, maar ook in de landbouwsector. We staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. De snelheid en service van handelen, hoge kwaliteit en ontzorging staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt terugvallen op onze meedenkendheid en servicegerichte totaaloplossingen. Lees meer over ARS Rental.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een mobiele doorvoerband of bijvoorbeeld een van onze hallenvullers? We helpen u graag verder bij het vinden van een 100% passende oplossing.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.