2×10-100-huren?-huur-deze-doorvoerband-nu-online!
Breston

2×10-100 huren? Huur deze doorvoerband nu online!

Capaciteit ton / uur 200
Bandbreedte (mm) 1000
Bandlengte ingeschoven (mm) 10000
bandlengte uitgeschoven (mm) 20000

€ 875,- p.w.

Bekijk product
2×8-100-huren?-huur-deze-doorvoerband-nu-online!
Breston

2×8-100 huren? Huur deze doorvoerband nu online!

Capaciteit ton / uur 450
Bandbreedte (mm) 1000
Bandlengte ingeschoven (mm) 8000
bandlengte uitgeschoven (mm) 16000

€ 825,- p.w.

Bekijk product
2×10-80-huren?-huur-deze-doorvoerband-nu-online!
Breston

2×10-80 huren? Huur deze doorvoerband nu online!

Capaciteit ton / uur 150
Bandbreedte (mm) 800
Bandlengte ingeschoven (mm) 10000
bandlengte uitgeschoven (mm) 20000

€ 850,- p.w.

Bekijk product
2×8-80-huren?-huur-deze-doorvoerband-nu-online!
Breston

2×8-80 huren? Huur deze doorvoerband nu online!

Capaciteit ton / uur 125
Bandbreedte (mm) 800
Bandlengte ingeschoven (mm) 8000
bandlengte uitgeschoven (mm) 16000

€ 745,- p.w.

Bekijk product
2×7-80-huren?-huur-deze-doorvoerband-nu-online!
Breston

2×7-80 huren? Huur deze doorvoerband nu online!

Capaciteit ton / uur 125
Bandbreedte (mm) 800
Bandlengte ingeschoven (mm) 7000
bandlengte uitgeschoven (mm) 14000

€ 650,- p.w.

Bekijk product

Wilt u mobiele duobanden huren? Dan zit u goed bij ARS Rental. Bekijk ons brede productassortiment en selecteer op de gewenste categorie. Met één klik op de knop kunt u alle benodigde informatie, foto’s en afmetingen bekijken. Voor zowel de industrie- als landbouwsector hebben we diverse machines. Zo hebben we voor ieder wat wils en kunt u binnen zeer korte tijd aan de slag. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, bekijk het aanbod of neem contact met ons op. Onze specialisten denken graag met u mee, zodat u met een 100% passende oplossing aan uw klus begint.

Mobiele duobanden, duo conveyors en doorvoerbanden

Voor zowel de agrarische als de industriële sector heeft ARS Rental diverse producten in het assortiment. Mobiele duobanden bieden we in diverse lengtes en met verschillende bandbreedtes. U kunt de machines voor een flexibele termijn huren. Onze duobanden – ook wel duo conveyors of doorvoerbanden genoemd – zijn modulair, gemakkelijk te bedienen en in lengte verstelbaar. Wilt u meer informatie over onze banden? Neem dan contact met ons op met een van onze specialisten. Ze geven u graag vrijblijvend advies voor uw toepassing.

Flexibel plaatsbaar en eenvoudig in het gebruik

Duobanden van ARS Rental zijn compacte units en bestaan uit twee gekoppelde transportbanden. Door deze constructie kunnen ze in een hoek ten opzichte van elkaar geplaatst worden en daardoor zijn ze heel flexibel plaatsbaar. Duobanden  zijn eenvoudig in het gebruik en snel inzetbaar om grote afstanden te overbruggen tussen los- en opslagplaats. Bandbreedte, vermogen en bandsnelheid bepalen mede de capaciteit van de mobiele duobanden.

De duobanden staan in vaste verbinding met elkaar. Na aankomst worden deze uit elkaar geschoven. Een duoband kan in- en uitgeschoven worden, de lengte kan in het gebruik worden gevarieerd vanaf 7 m ingeschoven tot een uitgeschoven lengte van 20 m. Duobanden zijn beschikbaar in bandbreedtes van 800 en 1.000 mm, met een capaciteit van 125 tot 450 ton per uur. De instort- en afstorthoogte zijn variabel.

Vertrouw op meer dan 15 jaar ervaring

Het is van groot belang dat een duoband van hoge kwaliteit is. Er worden namelijk waardevolle producten zoals droog stukgoed, droog bulk, droge bulkgoederen, veevoeding, kunstmest, meststoffen, urea, mineralen, minerale grondstoffen, zouten, agribulk, houtpellets en biomassa mee getransporteerd. U kunt er bij ARS Rental voor de volle 100% op vertrouwen dat onze machines van hoge kwaliteit zijn en u snel aan de slag kunt. Bij ARS Rental kunt u namelijk terecht voor een totaaloplossing die snel gerealiseerd kan worden. We vinden het belangrijk dat u 24/7 goede, persoonlijke service krijgt en terug kunt vallen op degelijke kwaliteit. Bovendien kunt u vertrouwen op meer dan 15 jaar kennis en ervaring.

Specialist in verhuur van machines

ARS Rental is specialist in de verhuur van diverse machines met een toepassing voor bijvoorbeeld in de industrie en overslag in havens, maar ook in de landbouwsector. We staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. De snelheid en service van handelen, hoge kwaliteit en ontzorging staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt terugvallen op onze meedenkendheid en servicegerichte totaaloplossingen. Lees meer over ARS Rental.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een mobiele duoband of bijvoorbeeld een van onze hallenvullers? We helpen u graag verder bij het vinden van een 100% passende oplossing.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.