Opvoerbanden zijn speciaal ontworpen voor het opvoeren en transporteren van zowel bulkgoederen als stukgoederen. De transportband van een opvoerband is uitgerust met zogenoemde ‘meenemers’ om het product naar boven te voeren. Opvoerbanden worden in de landbouwsector veel gebruikt voor het stapelen van agribulk zoals granen, aardappelen en veevoedergrondstoffen. Maar de machine kan ook worden ingezet voor het laden in bijvoorbeeld containers en vrachtwagens. Opvoerbanden ideaal voor het overbruggen van hoogteverschillen in een beperkte ruimte.

Opvoerbanden te huur vanaf €475,- per week

ARS Rental heeft opvoerbanden beschikbaar voor de verhuur van de merken Amac, Miedema en Breston. De opvoerbanden in ons assortiment hebben verschillende bandbreedtes en -lengtes, variërend van 8 meter lang tot 10 meter bandlengte. Ook qua opvoerhoogte is er onderscheid te maken tussen de beschikbare machines. De opvoerhoogte van onze opvoerbanden is maximaal 4,65 meter en minimaal 3,60 meter. Door de verschillen in afmetingen is de maximaal capaciteit, gemeten in ton per uur, ook per machine anders. Alle opvoerbanden zijn elektrisch-hydraulisch in hoogte verstelbaar.

Op de categoriepagina Opvoerbanden kunt u de specificaties van de beschikbare modellen met elkaar vergelijken. De specificaties per machine zijn in veel gevallen ook te downloaden. Deze downloads bevatten technische tekeningen met alle maten. Onze opvoerbanden zijn al te huur vanaf €475,- per week

Heeft u de gewenste machine gevonden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en huurvoorwaarden. Ook wanneer u er zelf niet uitkomt helpen wij u graag verder! Laat ons weten wat u nodig hebt dan denken wij met u mee over een geschikte oplossing.

Uitgebreid assortiment

Bij ARS Rental kunt u terecht voor het huren van diverse machines, zoals stortbakken, hoppers, kistenvullers, opvoerbanden, duobanden en hallenvullers. We bieden meer dan de ‘standaard’ machines voor sectoren als industrie, landbouw en havens.

Huurt u bij ARS Rental dan hoeft u zich over uw machine geen zorgen te maken. Wij leveren snel en inclusief montage. Het onderhoud en eventuele reparaties regelen wij ook. En heeft u de opvoerband iets langer nodig dan verwacht? Dan kunt u de huurtermijn gewoon verlengen. Neem direct contact met ons op voor meer informatie over onze huurvoorwaarden.

Wij staan 24/7 voor u klaar

Bij ARS Rental kunt u vertrouwen op meer dan 15 jaar kennis en ervaring. Hiermee zijn wij u graag van dienst bij het vinden van een totaaloplossing, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Snelheid van handelen, hoge kwaliteit, service en ontzorging staan bij ons hoog in het vaandel. Ervaar het zelf! Neem direct contact op met onze specialisten of vraag een vrijblijvende huurofferte op.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en ontvang updates rondom ARS-Rental!