Een mobiele doorvoerband wordt vaak als tussenband gebruikt wanneer een langere afstand overbrugd moet worden binnen een productielijn. Doordat doorvoerbanden gemakkelijk aan elkaar te koppelen zijn kun je met de inzet van de band veel tijd en mankracht besparen. Daarnaast zijn ze uitgerust met wielen en hierdoor gemakkelijk te verplaatsen. Zo kun je onze doorvoerbanden binnen een project gemakkelijk inzetten voor meerdere doeleinden. Doorvoerbanden kunnen binnen veel toepassingen in de industrie, op- en overslag én in havens een fijne oplossing zijn voor het verplaatsen van goederen zoals grond, zand, agribulk en kunstmest. Maar ook binnen de afvalverwerking is de doorvoerband goed toe te passen voor onder andere het vervoeren van puin, plastic, papier en metalen. Ze zijn eenvoudig op te stellen en daardoor in een mum van tijd inzetbaar voor de meest uiteenlopende doeleinden. Zo variëren de bandbreedtes van 800 tot 1200 mm en kan de capaciteit oplopen tot wel 800 ton per uur (afhankelijk van de uitvoering). Wist je dat je al een mobiele doorvoerband kunt huren vanaf € 625,- per week? Daarnaast zijn onze huurtermijnen flexibel waardoor je snel aan de slag kunt. Bekijk ons complete aanbod doorvoerbanden of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Doorvoerbanden in combinatie met andere machines

Een mobiele doorvoerband is niet alleen op zichzelf een goede aanvulling aan je project of bedrijf. Ook in combinatie met andere machines zoals bijvoorbeeld een hallenvuller, ook wel scheepsbelader, kan een doorvoerband een goede toevoeging zijn. Zeker wanneer er een langere afstand overbrugd moet worden tussen bijvoorbeeld een vrachtwagen en de loods, kun je er door middel van een doorvoerband er voor zorgen dat er veel tijd en mankracht bespaard kan worden. Ook voor een totaaloplossing kun je terecht bij ARS Rental. Bekijk ons volledige verhuur aanbod of neem contact met ons op. We denken graag met je mee! 

Doorvoerband als extra schakel

Voor langere afstanden wordt een doorvoerband regelmatig als tussenband gebruikt, om zo een extra schakel te vormen in de transportlijn. Ook wanneer het nodig is om product uit te rapen of te sorteren, is een doorvoerband een perfecte oplossing. Met de instelbare hoogte en snelheid, kan de band zo worden afgesteld dat mensen aan de band kunnen staan. Dat kan nodig zijn, wanneer bijvoorbeeld vervuiling uitgeraapt moet worden. Maar ook voor het “lezen” van agrarische producten zoals aardappelen en uien is een doorvoerband een onmisbaar onderdeel van de verwerkingslijn.

Ontdek of een mobiele doorvoerband de juiste keuze is voor jouw uitdaging

Wil je weten of een mobiele doorvoerband de juiste optie is binnen jouw bedrijf of project? Bij ARS Rental kijken onze experts graag met je mee. Met ruim 15 jaar ervaring hebben we al de nodige uitdagingen voorbij zien komen en we doen er dan ook alles aan om samen een passende totaaloplossing te realiseren. Wanneer je kiest voor het huren van een mobiele doorvoerband bij ARS Rental, kies je voor zekerheid. Zo hoef jij je niet druk te maken over installatie en reparatie. Ook staan we 24 uur per dag, 7 dagen in de week, voor je klaar om jou de best mogelijke service te bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk het volledige aanbod doorvoerbanden. Toch liever een mobiele doorvoerband aanschaffen? Ook dat kan bij ARS Rental! Bekijk het aanbod hier

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en ontvang updates rondom ARS-Rental!