Ben je op zoek naar een tijdelijke oplossing en wil je een kistenvuller huren bij een gerenommeerd bedrijf? Dan bent je bij ARS-Rental aan het juiste adres. Vertrouw op meer dan 15 jaar kennis en ervaring. We zijn jouw partner voor flexibele huur van mobiele transportsystemen, zoals duobanden, hallenvuller, scheepsbeladers, opvoerbanden, kistenvullers, hoppers en stortbakken. Onze machines zijn van merken als Breston, Miedema en Amac. Direct bekijken welke machines je kunt huren? Check ons aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Mogelijkheden met een kistenvuller

Een kistenvuller is breed inzetbaar en het doet iets wat direct meer rendement oplevert: automatisch vullen van kisten zodat het product maximaal wordt gespaard. We hebben kistenvullers met diverse bandbreedtes, zodat de best mogelijke kistvulling gegarandeerd is bij elke maat. Met een keuze uit verschillende types hebben we zeker ook een geschikte kistenvuller voor jouw toepassing.

Hoogwaardige kistenvullers

Bij ARS Rental heb je de keuze uit een ruim assortiment hoogwaardige kistenvullers die breed inzetbaar zijn, zoals in de industrie, maar ook in de havens en landbouwsector. Onze installaties voldoen aan een optimaal gebruikscomfort. Zo kun je bij de meeste machines een afstandsbediening meegeleverd krijgen. En als er wat kapot gaat of de machine toch langer nodig blijkt te hebben, dan is dat ook geen probleem. Neem dan even contact met ons op door te bellen naar 0187 – 202 060 (tijdens kantooruren) of 06 5237 0899 (buiten kantooruren).

Inzetbaar voor diverse sectoren

We noemden het eerder al, maar onze mobiele kistenvullers zijn inzetbaar voor diverse sectoren. De machines verschillen in grootte, lengte en capaciteit, zodat we voor ieder project een passende oplossing kunnen bieden. Voor de op- en overslag van bijvoorbeeld minerale grondstoffen, meststoffen, agribulk en zouten kun je kiezen uit een breed assortiment machines. Bovendien staan we 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar. Snelheid en service van handelen, kwaliteit en ontzorging staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Vertrouw op onze meedenkendheid en totaaloplossingen waarbij we je volledig ontzorgen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Zie je de mogelijkheden van een mobiele kistenvuller voor jouw uitdaging? Wellicht in combinatie met andere machines om het gehele proces nog effici├źnter te maken? Aarzel dan niet en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Of bekijk de brochures van onze mobiele machines met meer specificaties. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij helpen je graag verder met een vrijblijvend advies.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en ontvang updates rondom ARS-Rental!