Voor het huren van mobiele duobanden bent u bij ARS Rental aan het juiste adres. Of u nu opzoek bent naar een duoband, telescopische transportband of een andere mobiele machine – we helpen u graag verder bij het vinden van een passende oplossing. We verhuren machines voor de landbouwsector, maar ook voor de industrie en overslag in havens. We staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Onze service en snelheid van handelen, hoge kwaliteit en oog voor ontzorging maken dat u terug kunt vallen op onze meedenkendheid en servicegerichte oplossingen. Lees meer over onze mobiele machines, vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Duobanden huren

Bij ARS Rental hebben we mobiele duobanden in diverse lengtes en met verschillende bandbreedtes. U kunt in overleg de machines voor een zelf te bepalen termijn huren. Onze duobanden zijn modulair, gemakkelijk te bedienen en in lengte verstelbaar. Het zijn compacte units en bestaan uit twee gekoppelde transportbanden. Door deze constructie kunnen ze in een hoek ten opzichte van elkaar geplaatst worden wat ze zeer flexibel plaatsbaar maakt.

Duobanden zijn eenvoudig in gebruik. Ze kunnen snel worden geplaatst om grote afstanden te overbruggen tussen los- en opslagplaats. Bandbreedte, vermogen en bandsnelheid bepalen mede de capaciteit van de mobiele duobanden. Omdat we meerdere machines hebben, kunt u kiezen voor de optie die het beste past bij uw wensen.

Technische specificaties

De duobanden van ARS Rental staan in vaste verbinding met elkaar. Na levering worden deze uit elkaar geschoven. Een duoband kan in- en uitgeschoven worden en de lengte kan in gebruik variëren van 7 meter (ingeschoven) tot maar liefst 20 meter (uitgeschoven). U kunt niet alleen uw machines selecteren op lengte, maar ook op bandbreedte en capaciteit. Zo zijn er bij ARS-Rental bandbreedtes beschikbaar van 800 en 1.000 mm en met een capactiteit van 125 tot 450 ton per uur. De instort- en afstorthoogte zijn variabel. Neem voor meer specificaties vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Daarom ARS Rental

Hoge kwaliteit is een van de belangrijkste zaken bij duobanden. Er worden namelijk vaak waardevolle producten zoals stukgoed, droog bulk, droge bulkgoederen, veevoeding, kunstmest, meststoffen, urea, mineralen, minerale grondstoffen, zouten, agribulk, houtpellets en biomassa mee getransporteerd.

U kunt er bij ARS Rental voor de volle 100% op vertrouwen dat onze machines van hoge kwaliteit zijn en u snel aan de slag kunt.U kunt bij ons terecht voor een totaaloplossing die snel gerealiseerd kan worden. We vinden het belangrijk dat u 24/7 goede, persoonlijke service krijgt en terug kunt vallen op degelijke kwaliteit. Bovendien kunt u vertrouwen op meer dan 15 jaar kennis en ervaring. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor een van onze duobanden of andere machines.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en ontvang updates rondom ARS-Rental!