Het laden van een vrachtwagen kan een tijdrovende klus zijn. Bespaar tijd en mankracht met een bulktruckloader. Wil je weten of een bulktrukloader bij jouw project past? We vertellen je er graag meer over!

Wat is een bulktruckloader?

Een bulktruckloader of ook wel silowagenbelader is een mobiele opvoerband die gebruikt wordt binnen verschillende soorten industrie én in de agrarische sector. Veelal wordt het gebruik van bulktruckloaders toegepast om vrachtwagens te laden met bulkgoederen waaronder agribulk, zand of grond. Door de vergrootte instorttrechter is de bulktruckloader gemakkelijk te beladen met bijvoorbeeld een shovel of heftruck met schepbak. Ook voor het verwerken van opgeslagen goederen in onder andere big bags is deze mobiele opvoerband zeer geschikt. Het grofvuilrooster zorgt er voor dat ongewenst vuil achterblijft en daardoor niet in de productielijn of vrachtwagen terecht komt. Wist je dat je bij ARS Rental al een Bulktruckloader huurt vanaf € 850,- per week? Bekijk ons volledige aanbod mobiele opvoerbanden of neem vrijblijvend contact op.


Wat zijn de voordelen van een bulktruckloader

Naast dat een bulktruckloader enorm veel tijd kan besparen is hij eenvoudig te bedienen met het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel aan de zijkant van de machine. Daarnaast is deze opvoerband voorzien van wielen en daardoor mobiel en makkelijk te verplaatsen. Dit alles maakt hem flexibel in gebruik. Verder is de bulktruckloader onder andere voorzien van een frequentieregelaar, line control en elektrische hoogteverstelling. Hiermee kun je de mobiele opvoerband helemaal afstemmen op je eigen wensen passend bij jouw project en/of goederen. Dit maakt hem geschikt voor diverse fijne bulkproducten, maar ook voor minder fijne goederen zoals aardappelen of steenkool. Wil je een langere afstand overbruggen? Door de bulktruckloader te combineren met een doorvoerband maak je het laden van de goederen nog gemakkelijker en tijdsbesparender.


Weten of een bulktruckloader bij jouw bedrijf/project past?

Bij ARS Rental hebben we ruim 15 jaar ervaring. Hierdoor kunnen we je voorzien van passend advies voor jouw uitdaging. Van het huren van een enkele machine tot een totaaloplossing. Onze specialisten kijken graag met je mee. Door te kiezen voor ARS Rental word je volledig ontzorgt. Zo hoef jij je niet druk te maken over bijvoorbeeld installatie en reparatie. Ook werken we met flexibele huurtermijnen. Dit alles zorgt ervoor dat je in een mum van tijd met onze machines aan de slag kunt. Verder staan we 24 uur per, dag 7 dagen in de week, voor je klaar om je te voorzien van de beste service. Weten wat we bij ARS Rental voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op of bekijk ons volledige aanbod. Toch liever zelf een bulktruckloader aanschaffen? Ook dat kan bij ARS Rental.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en ontvang updates rondom ARS-Rental!