Zoek je een boxenvuller? Kijk niet verder! ARS Rental heeft precies wat je nodig hebt. Onze mobiele machines zijn ideaal voor gebruik in de landbouw, industrie of havens. Als je bij ons huurt, hoef je je geen zorgen te maken over je machine. Snelle levering, onderhoud en eventuele reparaties zijn voor ons topprioriteit. En als je de boxenvuller langer nodig hebt dan verwacht? Geen probleem! Je kunt gemakkelijk je huurtermijn verlengen. Ontdek onze gunstige huurvoorwaarden. Vraag direct een offerte aan via info@ars-rental.nl.

De perfecte boxenvuller voor jouw uitdaging

Bij ons vind je altijd de boxenvuller die perfect bij je klus past. Kies de categorie hallenvuller/scheepsbeladers om alle beschikbare opties te zien. Elke machine heeft zijn eigen specificaties, zoals capaciteit, bandbreedte, bandlengte en instorthoogte. Zo is er altijd een machine die voldoet aan jouw eisen. Onder de specificaties vind je de huurprijs per week. Wil je weten wat de prijs is voor een andere huurperiode? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Gebruik voor opslag, verladen en/of vervoeren

Een mobiele boxenvuller, ook wel hallenvuller, scheepsbelader, zwenk telescopeerband of zwenkband genoemd, wordt gebruikt bij opslag-, verlaad- en transportactiviteiten. Deze machines zijn populair in de landbouwsector, industrie en havens. En dat is niet zo gek, ze zijn emissieloos en klaren de klus snel en efficiënt. Sommige van onze boxenvullers hebben een gladde band, ideaal voor het vervoeren van bijvoorbeeld slib, zand, digestaat, dikke fractie mest, ontwaterde en andere vochtige en/of kleverige producten. Wil je persoonlijk advies over de beste machine voor jouw toepassing? Neem dan zeker contact op. Onze specialisten helpen je graag verder, zodat je met een 100% passende oplossing aan je klus kunt beginnen.

Wij staan 24/7 voor je klaar

Als u kiest voor ARS Rental kunt u vertrouwen op meer dan 15 jaar kennis en ervaring. We werpen graag een technisch oog op uw uitdaging, zodat u verzekerd bent van een totaaloplossing die snel gerealiseerd kan worden. We staan bovendien 24 uur per dag en 7 dagen voor u klaar. Snelheid en service van handelen, hoge kwaliteit en ontzorging staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast bieden wij zeer gunstige huurvoorwaarden. Ervaar het zelf. Neem direct contact op met onze specialisten of vraag een vrijblijvende huurofferte op.
Als je kiest voor ARS Rental, dan kies je voor meer dan 15 jaar kennis en ervaring. We kijken graag met een technisch oog naar jouw uitdaging, zodat je verzekerd bent van een totaaloplossing die niet alleen snel gerealiseerd kan worden maar ook het meest (kosten)efficiënt is. We staan bovendien 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar. Snelheid, service, hoge kwaliteit en ontzorging staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast bieden we zeer gunstige huurvoorwaarden. Ontdek het zelf. Neem direct contact op met onze specialisten of vraag een vrijblijvende huurofferte aan.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en ontvang updates rondom ARS-Rental!