Bent u op zoek naar een boxenvuller? Zoek dan niet verder! Bij ARS Rental huurt u alleen de beste mobiele machines voor toepassing in de landbouw, industrie of havens. Huurt u bij ARS Rental dan hoeft u zich over uw machine geen zorgen te maken. Wij leveren snel en inclusief montage. Het onderhoud en eventuele reparaties regelen wij ook. En heeft u de boxenvuller iets langer nodig dan verwacht? Dan kunt u de huurtermijn gewoon verlengen. Ontdek onze gunstige huurvoorwaarden. Vraag direct een offerte aan via info@ars-rental.nl.

De meest geschikte boxenvuller

In ons brede assortiment vindt u altijd de boxenvuller die het meest geschikt is voor uw klus. Selecteer de categorie hallenvuller/scheepsbeladers om het volledige aanbod boxenvullers te bekijken. Per machine staan de specificaties van dat type vermeld zoals capaciteit, bandbreedte, bandlengte en instorthoogte. Onder de specificaties staat de huurprijs per week vermeld. Wilt u de prijs weten van een afwijkende huurperiode? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Inzet voor opslag, verladen en/of vertransporteren

Een mobiele boxenvuller, ook wel hallenvuller, scheepsbelader, zwenk telescopeerband of zwenkband genoemd – worden ingezet bij opslag-, verlaad- en transportwerkzaamheden. De boxenvuller wordt veel gebruikt in de landbouwsector, de industrie en in havens. Een aantal van onze boxenvullers zijn uitgerust met een gladde band waardoor deze zeer geschikt zijn voor het transporten van bijvoorbeeld slib, zand, digestaat, dikke fractie mest, ontwaterde en andere vochtige en/of kleverige producten. Wilt u graag persoonlijk advies Bij de keuze van de meest geschikte machine voor uw toepassing? Neem direct contact op. Onze specialisten denken graag met u mee, zodat u met een 100% passende oplossing aan uw klus begint.

Wij staan 24/7 voor u klaar

Als u kiest voor ARS Rental kunt u vertrouwen op meer dan 15 jaar kennis en ervaring. We werpen graag een technisch oog op uw uitdaging, zodat u verzekerd bent van een totaaloplossing die snel gerealiseerd kan worden. We staan bovendien 24 uur per dag en 7 dagen voor u klaar. Snelheid en service van handelen, hoge kwaliteit en ontzorging staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast bieden wij zeer gunstige huurvoorwaarden. Ervaar het zelf. Neem direct contact op met onze specialisten of vraag een vrijblijvende huurofferte op.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en ontvang updates rondom ARS-Rental!