Wilt u een mobiele hallenvuller voor een scherpe prijs en voor een flexibele periode huren? Dan bent u bij ARS-Rental aan het juiste adres. Bekijk direct het brede assortiment en vraag een vrijblijvende offerte aan voor de benodigde machine. Of neem direct contact met ons op. Onze specialisten denken graag met u mee, zodat u met een op maat gemaakte oplossing verder kunt. Dus of u nu op zoek bent naar een mobiele machine voor gebruik in de haven, industrie- of landbouwsector: bij ARS-Rental helpen we u graag verder. Voor een hallenvuller voor het transporteren van aardappelen, zand en meer toepassingen zit u bij ons goed.

Wat is een hallenvuller?

Een hallenvuller bestaat doorgaans uit een doorlopende band. De band is voorzien van een S-lus en schuift op deze manier zonder knik uit, zodat er ook geen val ontstaat. Kwetsbare producten, zoals landbouwgewassen, hebben hierdoor minder kans om beschadigingen op te lopen tijdens het transport. Bovendien kunnen de hallenvullers naar links en rechts zwellen en voor- en achteruit rijden. Daarnaast bereiken de hallenvullers van ARS-Rental een uitgeschoven bandlengte tot wel 25,5 meter. Afhankelijk van onder andere de bandbreedte varieert de capaciteit van 100 tot 450 ton per uur. Meer weten over onze kwalitatief hoogwaardige machines? Bekijk online de specificaties van de machines in ons assortiment en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Kwalitatief hoogwaardige mobiele machine huren

U bent bij ARS-Rental aan het juiste adres voor het huren van een mobiele hallenvuller. Hallenvullers worden soms ook wel een telescopische transportband, boxenvuller, scheepsbelader of zwenkband genoemd – afhankelijk van de toepassing. U hebt bij ARS-Rental de keuze uit een ruim assortiment. Zodra u een geschikte machine hebt gevonden, kunt u zelf de gewenste huurperiode selecteren. We stellen ons zo flexibel mogelijk op, zodat ook zaken als huurperioden en meer geen obstakel vormen. Heeft u de machine een dag langer nodig? Geen enkel probleem. Overleg telefonisch met een van onze specialisten en u kunt gauw verder met u klus. Bovendien hebben al onze mobiele machines voor zowel landbouwsector als industriële sector een scherpe huurprijs. Of u de hallenvuller dus voor een kleine of grote klus nodig hebt: we hebben voor ieder wat wils.

Hallenvuller voor aardappelen, zand en meer

Een hallenvuller kan voor meerdere toepassingen ingezet worden, bijvoorbeeld in de landbouwsector maar ook in de industriële sector of in de haven. In de landbouwsector worden hallenvullers ingezet voor de opslag van agrarische bulkgoederen, zoals wortelen, aardappelen, uien en meer. In de industriële sector wordt de hallenvuller ingezet voor het verladen en/of vertransporteren van grondstoffen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld steenkool, grind, zout, zand, granen, cacao en meer. Ook in de haven wordt een hallenvuller vaak ingezet, waaronder wederom voor het vertransporteren van zand of grondstoffen.

Wat hallenvullers zo veelzijdig maakt, is de mogelijkheid om ook vochtige en/of kleverige producten te kunnen vertransporteren. Zo zijn slib, zand, digestaat, dikke fractie mest of andere ontwaterde, vochtige en/of kleverige producten geen probleem voor de hallenvullers van ARS-Rental. Wist u dat een selectie van onze hallenvullers daarvoor speciaal is uitgevoerd met een gladde band?

Onze hallenvullers in actie

We plaatsen regelmatig video’s van trotse klanten die met onze hallenvullers of andere machines hun klus aan het uitvoeren zijn. Op onze LinkedIn-pagina kun je mooie filmpjes vinden bij tevreden klanten, zoals onderstaande van het lossen van vrachtwagens met houtpellets. Deze unieke hallenvuller – met zijn uitzonderlijk lange oversteek voor de wielen van maar liefst 19,5 meter en afstort van 13,5 meter hoog – is uitermate geschikt voor producten welke uitvloeien, zoals granen, houtpellets, veevoeder en meer. Het doet ons altijd goed om zulke positieve reacties te ontvangen!

Check onze video’s en volg ons ook op LinkedIn!

Dé oplossing voor uw uitdaging

ARS-Rental staat bekend als dé partner voor flexibele huur van mobiele transportsystemen, waaronder hallenvullers. We zijn specialist met meer dan 15 jaar ervaring in de verhuur van verschillende soorten machines, zoals hallenvullers, duobanden, hoppers, opvoerbanden en meer. Alle machines zijn bij uitstek geschikt voor een toepassing in de industrie, haven of landbouwsector. Daarnaast hebben we persoonlijke service en uitstekende kwaliteit hoog in het vaandel staan. We staan dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om mee te denken en te ontzorgen. U kunt vertrouwen op jarenlange ervaring en meedenkendheid.

Meer weten over een van onze mobiele machines? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een van onze alleskunners, zoals een hallenvuller of duoband. Of neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten voor advies of bij vragen. We helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing!

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en ontvang updates rondom ARS-Rental!